TRADUCERI IN / DIN 30 LIMBI1. TRADUCERI AUTORIZATE – NOTARIALE:

oferim servicii profesionale de traduceri autorizate din/în limba română în/din 30 de limbi de circulaţie europeană si internaţională, traduceri efectuate de către traducătorii autorizaţi de Ministerul Jistitiei (menţionăm că doar o astfel de traducere poate fi legalizată la notar). Echipa de traducători, profesionişti cu peste 10 ani experienţă, cu stagii de pregătire la universităţile din România sau din străinătate, realizează traduceri din şi în următoarele limbi: engleză, germană, franceză, italiană, maghiară, spaniolă, portugheză, albaneză, greacă, latină, olandeză, suedeză, flamandă, cehă, slovacă, sârbă, croată, slovenă, bulgară, poloneză, macedoneană, turcă, arabă, chineză, japoneză, rusă, ebraică, hindi, persană, ucraineană, etc..


FORMATELE MATERIALELOR DE TRADUS POT FI:

Fizic
Imagini de orice format
Documente Microsoft Word, PowerPoint, Excel, .pdf


2. TRADUCERI DE SPECIALITATE:


Oferim traduceri din orice domeniu de specialitate, lucrări ştiinţifice, de cercetare, referate medicale, contracte comerciale sau juridice, proiecte de finanţare sau alte lucrări diverse care nu necesita legalizare notarială. In momentul de fata acoperim urmatoarele DOMENII:


Traduceri documente oficiale:

 Documente si acte oficiale (dosare emigrare, obtinere viza, burse in strainatate), Acte cu caracter personal (certificat de naştere, certificat de căsătorie, acte de divort, permis de conducere, diploma de bacalaureat, diploma de licenţa, adeverinţe, certificat de absolvire), Documente specifice pentru care este necesara colaborarea cu ambsadele din Romania.


Traduceri documente juridice:

Contracte diverse: contracte prestari servicii, leasing, vanzare-cumparare, depoziţii, declaraţii de repudiere, acorduri de confidentialitate, aplicaţii pentru obţinerea de brevete si marci, scrisori de credit, certificate şi declaratii, rapoarte judiciare, rapoarte ale expertilor, proceduri de arbitraj.


Traduceri documente medicale si farmaceutice:

Referate medicale, Bilete de ieşire din spital, Lucrări de specialitate, Informatii clinice, toxicologice, farmaceutice si biologice, Echipamente medicale: manuale de instructiuni, glosare de termeni medicale.


Traduceri documente tehnice:

Constructii si transporturi, Certificate de garantie, Instructiuni de folosire si utilizare a diverselor aparaturi, Caiete de sarcini, Descrieri ale proceselor tehnologice de fabricatie, Documente din domeniile: electrica, energetica, mecanica, industria petrolului; Descrieri, cataloage de producţie si specificaţii din domeniul auto, telefonie si televiziune.


Traduceri documente din domeniul financiar:

Politici bancare, Documente interne,Bilanturi contabile, Proiecte de finantare, Planuri de investitii, Rapoarte anuale.


Traduceri documente din domeniul resurse umane:

Manuale si cursuri pentru angajati, CV-uri profesionale, Scrisori de intentie, Regulamente interne ale societatilor.


Traduceri din marketing & publicitate:

Reclame & materiale publicitare, Prezentari companii, Studii de piata, Cercetari de marketing.

TOP-RO - Top siteuri din Romania